25.06.12 г.

Дали кариерата на Майли Сайръс е в беда?

Майли Сайръс има постоянното задържане в кариерата си, докато Селена Гомез я замества в предстоящия й филм на Адам Сандлър "Хотел Трансилвания".
19-годишната звезда е развълнувана за скорошния си годеж с Лиам Хемсуърт и все по-нарастващата колекция на домашни любимци, но докато тя играе в къщата си с кучетата, нейните холивудски съперници приемат филмови роли, а тя няма стремеж за тях.
Според Hollywoodlife Майли е трябвало да играе дъщеря на Дракула-Мейвис, в последния удар на Адам Сандлър.Но Селена Гомез я замести!
Младата актриса сега изглежда си седи в къщи по цял ден, спи половината следобед и гледа телевизионни програми за деца.
Тя написа миналата седмица:
"Ям микс от храни с Кенан и Кел и е много вкусно @ CheyneThomas аз знам и ми се иска ти да беше тук с Бу".
По-късно тя каза: "наистина ли спах до 3 часа?", Преди да добави: " В къщи е най- сладко".
На 11 юни тя признава:
"Лягане в топло легло и слушане на Ирма Томас .... Как стигнах до тук и за това съм много щастлива? ‪ # followyourbliss "
E!News през февруари, казаха че Майли се е отказала от "Хотел Трансилвания", за да " има малко повече време, за да разбера какъв трябва да бъде следващия й ход във филмите."
Това не звучи като,че ли тя прави голямо нещо!
Може би бъдещият й съпруг може да я научи да балансира работата и свободното време.Медения им месец със сигурност изглежда ,че ще е много мързелив! ;дд
Но дали Майли нарочно е отказала ролята в "Хотел Трансилвания"??
Може би е отказала нарочно,защото иска нещо повече от просто детско филмче!Все пак да си напомним,че последните й два филма-"LOL" и "So Undercover" са много еротични-в тях се пуши,пие и най-вече се прави секс!В "LOL" Майли освен,че прави секс,се целува и с момичета!
Никой не знае за какво си мисли звездата точно сега и за какъв филм е готова!
Аз лично смятам,че това са пълни глупости!!Тя просто си почива :)