14.07.12 г.

Майли може да се довери изцяло на Майли си Тиш!

Майли Сайръс и майка си Тиш са супер близки. Те са толкова близки, всъщност, че Майли споделя с майка си историята и тайните си с Лиам, отношенията и сексуалния живот с майка си! Има неща, които майката на Сайръс не иска да знае, но все пак тези две дами остават честни една с друга!
Според Белфаст Телеграф откритият диалог с майка ви ще помогне да взимате добри решения заедно, тъй като знанието е сила.
"Много от родителите не знаят какво децата им правят и на децата и тийнейджърите им е неудобно да говорят с майките си за секс. Винаги съм казвала на майка ми всичко, понякога дори повече, отколкото тя искаше да знае. ", каза Сайръс, 19. "Но тя ми даде някои добри съвети по отношение на контрацепция, което ми помогна много."
Тъй като Майли Сайръс сега е ангажирана изцяло за сватбата си с актьора Лиам Хемсуърт, тя все пак обсъжда всичко с майка си Тиш! Бракът има тенденция да ражда бебета, така Сайръс трябва да бъде в състояние да опознае по-женските неща и по нещо за бебетата,та тя е толкова близо!Оу!
Дали Майли е готова за бебе?Представяте ли си?Нашата малка принцеса вече не е малка?!?