31.08.12 г.

Майли Сайръс за новия си албум: Не ме интересува, ако нямам голяма печалба!


Майли Сайръс започна своята екипна работа с Фарел Уилямс, защото хип хоп звездата бе впечатлена от начина, по който тя издържа медийния скандал преди 2 години.

През декември 2010 бившата Хана Монтана звезда бе хваната и снимана да пуши билката салвия, да се кикоти и да говори несвързано. Това излезе само няколко дни след 18-ят й рожден ден.

Бащата Били Рей Сайръс беше разстроен от видеото и се извини на феновете за нейното държание и кампании против дрогата определиха мис Сайръс като лош модел за подражание.

Майли по-късно призна, че е направила „лошо решение“ и каза, че е било „грешка“ да позволи на себе си. Въпреки това, нейните действия доведоха до работа с Уилямс.

Майли каза на сп. Marie Claire: „Фарел каза: 'Не се обиждай, защото така си говоря, но си помислих, тази к***а всъщност живее. Не стои там с веригата на „Momager“ на вратата си. Искам да я освободя. Искам я извън клетката й'“.

Сайръс признава, че новите й, по-лични песни може да не се харесат на всекиго, но тя не се тревожи за продажбите: „Нямам нужда от парите. Не ми пука, ако нямам голяма печалба. Оставете ме да си запиша хубава музика. Отидох там с Фарел и стана магия. О, приятел, много съм щастлива.“