31.08.12 г.

Лиам Хемсуърт за косата на Майли: „Изглежда наистина фантастично“.


Когато наскоро сгодилата се Майли Сайръс подстрига почти цялата си коса през уикенда, всички най-напред бяхме шокирани, после си помислихме как ли е реагирал нейният екстра годеник Лиам Хемсуърт?

Докато Майли е казала на последователите си в туитър, че никога не се е чувствала толкова щастлива с такъв външен вид, ние не бяхме сигурни дали звездата от „Игрите на глада“ може да е толкова впечатлен. Но според някои той е!

По време на интервю с Добро утро Америка вчера сутинта (16 август), 22-годишния говори за бъдещата си съпруга и новият й външен вид.

„Косата й изглежда супер. Това е голяма промяна, но изглежда наистина фантастично,“ разкри той.

Говорейки за вниманието върху тяхната високо профилирана романтика, звездата добави: „Опитвам се да не влизам в интернет твърде много. Опитвам се да държа живота си право пред мен и да не обръщам внимание на тези неща. Нервират ме.“

Е, това е точно обратното държание на неговата Хана Монтана булка. Звездата трудно излиза от туитър и често отрича на слухове за нея и Лиам или защитава най-скорошните й промени в стила.

Атакувайки тези, които не харесаха нейния нов външен вид тя туитна: „Баща ми, Били Рей Сайръс, ми казваше: „Възможностите са колкото задниците ,всички имат един" .“ ХАРЕСВАМ косата си ❤ чувствам се толкова щастлива, красива и свободна.“

 Супер!