31.08.12 г.

Любим Twitter според вас е на: Майли или Гага ?


Лейди Гага и Майли Сайръс са две от най-активните поп изпълнителки като Twitter потребители и споделяне на безкраен брой страхотни лични снимки и постоянно даваще любов на феновете си. И двете от тези жени използват Twitter с пълния си потенциал, като използват социалната мрежа, за да се правят официални изявления, за да се свържат с фенове си и да споделят от какво се нуждаят или каква ще е следващата им кампания. Така че, Гага или Сайръс е с любим Twitter ?!

Основно малките чудовища следват Гага, благодарение на Twitter, тъй като тя непрекъснато ги актуализира за нейното местонахождение и това, което тя прави. Например, по-рано днес, тя пише: "остана малко до Виена! Аз съм толкова развълнувана. Румъния е красива "Малкия Париж" и нямам търпение до следващия град! "Тя също така сподели снимка,  на която фен я е нарисувал и написа под снимката: " Гледам невероятна рисунка! Обичам моите фенове. @ LouisVuitton."

В същото време, Майли Сайръс също дава любов на своите фенове чрез Twitter. Тя също туитва снимки на себе си в любимите си тоалети и споделя снимки на нея и съпруга ю Лиъм Хемсуърт с техните кучета (сериозно, те имат много кучета). По-рано тази седмица, Майли също сподели голяма си новина чрез Twitter, след като тя си направи нова къса прическа.

Това е наистина страхотно, че тези дами туитват всичко от личния си живот, но кой Twitter Ви по- харесва. Гласувайте от Тук.