3.09.12 г.

10 неща, които трябва да обичате в Майли Сайръс!


О, Майли (бъдещата Хемсуърт) Сайръс. Скорошната руса бомба получава доста топлина напоследък, но между сгодяването на млада възраст и сбогуването с кока, който си има собствен Туитър акаунт, ние всички знаем, че тя просто си е Майли. Но без значение дали я обичате или тайно я мразите, не може да отречете, че тези 10 неща я правят страхотна:

1. Тя има пет кучета. Да, пет. Всички подслонени, всички очарователни и всички й дават лигави целувки всяка сутрин (на което тя почти винаги публикува снимка). Начин да ни накараш да ревнуваме още повече, Майли.
2. Тя може буквално да си отреже косата и пак да изглежда страхотно. Е, някой определено не се страхува от промяна! Когато фризьорът на Сайръс публикува снимка на кока й, на който се готви да каже сбогом, всички хора по света крещяха "Нееееее!" пред компютрите си. След това тя туитна снимка на новата си прическа. Дълга коса, къса коса, каквото и да е - Майли може да ви разбие.
3. Тя обича феновете си. Някои звезди приемат феновете си като за даденост, но Майли определено не. Когато наскоро отиде до "Starbucks", тя дори им позволи да наглеждат кучето й, докато е вътре за кафе. И нейните фенове я обичат. Вие хора избрахте Майли и Лиам за най-добра звездна двойка в Teen.com!
4. Тя не се страхува да пробва нови работи. От сладка малка кънтри звезда до поп принцеса  и до, ъм, дъбстеп богиня? Ние не бяхме свидетели, когато новият й сингъл с DJ Borgore излезе, но не се оплакваме. 
5. Тя е достатъчно уверена, за да си прави снимки без грим. С луда коса или не, ние не бихме отказали да изглеждаме толкова привлекателни като станем от леглото сутрин.
6. Тя не се страхува да се самозащитава. Когато хората нападат Майли, тя не се страхува да каже нещата така, както са и да бъде сигурна, че феновете й знаят кое е истина и кое лъжа. Когато се сгоди, всеки коментираше факта, че е твърде млада. Но на нас не ни пука колко е голяма. Когато Лиам Хемсуърт паднал на колене и й предложил, тя изкрещяла "Дааа!".
7. Тялото й. О, Господи! Да, всички сме виждали снимки на нейното изваяно пилатес тяло и можем да говорим за всеки, когато кажем "Сериозно, Майли?!". Време е да се поучим и да направим малко промяна в нашите фигури.
8. Тя има убийствен стил. Без значение дали върви по червения килим или развежда кучетата си на разходка, всички погледи падат върху нея. И момичето винаги знае как да направи изявление. (Въпреки че не винаги е по добър начин.)
9. Тя е навсякъде. От корицата на списание "Marie Claire" този месец до предстояща поява в "Двама мъже и половина" заедно с Аштън Къчър, светът очевидно не може да й се наслади.
10. Тя е сгодена за ТОЗИ човек. Помислихме си, че той заслужава свой собствен номер в този списък. Пак заповядайте.