28.06.12 г.

Новини за Майли и Лиам на "Australians In Film Awards & Benefit Dinner" І 27.06.12г.

От първия линк по-долу ще можете да видите какво казват E!News за двойката.
От втория линк ще видите как Лиам приема наградата за "Breakthrough Actor" и държи реч.Освен това Extra TV са заснели някой кадри,за които ние не знаем от пристигането на Майли и Лиам,червения килим,интервюта и други,също така и голямата оферта от $ 22.000 за някои редки снимки на Хийт Леджър от Майли!Леле,тя наистина не знае как пилее парите си!
А от третия линк можете да видите интервю,в което Майли Сайръс,годеницата на Лиам Хемсуърт,говори за това защо обича Лиам!
Погледнете по-долу!
Видеата можете да видите от ТУК,ТУК и ТУК!
Освен всичко това:
След обявяването на годежа си преди три седмици, Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт трябваше да бъдат разделени за кратко,понеже Лиам снима нов филм в Ню Орлеанс, докато Майли държи на крепостта си в Лос Анджелис.
Но в сряда вечерта, на щастливата двойка от червения килим блясна!А Миам не се разделиха дори и за секунда. Те присъстваха на "Australians In Film Awards & Benefit Dinner", където бе награден Хемсуърт за "Breakthrough Actor". Чък,или Ивон Страховски,също бе награден.
"Ние сме щастливи да признаем неоспорим талант и международен успех на две от ярките звезди , които издигат Австралия," -каза ФАИ президента Андрю Уарн.
Хемсуърт не забравяше да отдели Сайръс от себе си през цялата вечер!
Малко по-късно двойката звезди,прегърнати в обятията си,позираше за снимки пред InterContinental Hotel в Лос Анджелис.Не бяха ли сладки?!