31.08.12 г.

Майли моли феновете си да даряват, за да помогнат на парализиран австралийски спортист!


Майли кара феновете си да даряват, за да помогнат на парализиран австралийски спортист.

Майли Сайръс кара нейните фенове да дават дарения на благотворителен фонд, основан да помогне на млад австралийски спортист, който беше сериозно контузен миналия месец (12 юли).

Боу Вернън играеше за своя местен футболен клуб „Leongatha“, когато се сблъска с друг спортист, счупи врата си и размести гърба си.

Той беше пренесен по въздуха до болница в Мелбърн, където бе подложен на операция, която бе с цел възстановяване на две счупени гръбначни кости, но 23-годишният остана парализиран.

Неговите родители са се борили да препокрият всички медицински такси и затова бе стартиран фонд за събиране на средства, за да може да се плати нужната цена на болницата. Сега Майли Сайръс, която е сгодена за Лиам Хемсуърт, използва славата си, за да помогне да се съберат средства за благотворителността.

В серия от публикации в туитър, тя пише: „Помогнете на Боу Вернън - млад австралийски футболист, който претърпя гръбначна контузия по време на игра. Това го остави без крака и ръце... Фондът в подкрепа на Боу Вернън бе основан, за да подпомогне с парични средства на родителите му и препядствията, през които трябва да минат.“