31.08.12 г.

Голата снимка на Майли е направена за Лиам.


Майли Сайръс позира за серия от секси снимки за приятеля си Лиъм Хемсуърт и една от пикантните снимки е гола. Сега тази снимка взема вниманието на всички онлайн. Сайтът Life of Rich and Famous за първи път публикува снимката на 1 август 2012г., след като я намира на сайта на фотографа в инернет. Снимката показва Майли да седи в празна вана. Снимката е направена от известният фотограф и приятел на Майли - Виджат Мохиндра.

Гърдите й са изложени почти напълно на показ, но всеки който следи младата старлетка, го е виждал и преди. Сайръс лудува често по улиците без сутиен и папараците заснемат изображения на частично изложените й гърди толкова често, колкото и на лицето й. Снимката на Майли Сайръс е направена, когато тя е на 18, точно преди тя да отиде на Пилатес упражнения и да има тънка физика, благодарение на тях.

 Майли не се притеснява да покаже малко плът. Тя е луда глава още откакто издаде пикантното видео на "Can't Be Tamed" през 2010г., когато тя е едва на 17, но това е видео, което показва какви ще са вкусовете на Сайръс, когато стане възрастна.

 Майли Сайръс не е разочарована от гладната за скандали публика. Налице са поток от секси видеа и филмови роли, множество снимки на тийн звездата, носейки ризи, които излагат гърдите й на показ, много неизправности в гардероба й, които много разкриват дълбоките й региони, скандално видео с бонг, скандала с голата снимка, която се оказа, че е фалшива и най-новата гола снимка, която е истинска.