31.08.12 г.

MTV: Дали новата прическа на Майли предвещава пънкарски вид на VMA?


В случай, че сте пропуснали най-големите новини за къси прически на годината, миналата седмица Майли Сайръс се раздели с нейните пищни масури за супер къса коса в платинено рус цвят. И ние я обожаваме. След като тя дебютира новата си подстрижка, ние забелязахме, че типичния й бохо-шик стил се превърна в по-пънкарски и дори прилича на Шведската певица Робин. 

Ние също току-що разбрахме, че Майли ще представя на тазгодишните Video Music Awards (йей!), което със сигурност гарантира нейното невероятно присъствие и убийствен стил в шоуто, но нейната коса наистина ни накара да се замислим - дали това ще повлияе на нейното решение за тоалета, който ще носи? Ние предполагаме да, за това съставихме списък с това, което мислим, че ще носи на първата й изява по червен килим с късата коса. Предполагаме, че ще се покаже със нещо забавно като фънки, което е причината защо избрахме този черно син тоалет Proenza Schouler. Има тези гаднярски изложени ципове и кожен вид с малко момичешки стил, което ние харесваме толкова много за Майли. Ако г-жа Сайръс реши да дойде малко по-небрежно (за разлика от миналата година) мислим, че ще избере нещо свежо и пънкарско, вдъхновено от 90-те години. Ние харесваме тази блестяща с графити туника-рокля с цветовете на дъгата. Ако тя трябва да изглежда като тотален гадняр, напълно бихме могли да я видим с това леопардово горно с кристално инкрустирано бюстие, колан със златен медальон и ефирна пола. Но, хм, може и да минем без каската. (Извинете!)

Ако има нещо, което да знаем за стила на Майли е това, че тя обича къси къси панталонки, така че можем да си представим тоалета й с тези лоши момчета. Светло русите коси са убиец в комбинация с рокля в телесен цвят, за това не можем да пропуснем да споменем поло от змийска кожа. Искаме да кажем, колко добре би изглеждало с къса прическа? Не се съмняваме, че подсрижката е променила ожесточените й чувства напоследък, така че трябва да добавим в нашето кратко модно шоу тази червено черна рокля Balenciaga с животински акцент. Уау! Но вие какво мислите - дали новата коса на Майли ще промени стила й за тазгодишните VMA?